Serveis

BioCHEF, millora la teva qualitat de vida !

BioCHEF ofereix productes d’alta qualitat i tecnologia d’avantguarda, que destaquen per la seva simplicitat d’ús, funcionalitat i seguretat. Gràcies a aquests productes és possible adoptar un estil de vida saludable, equilibrat i natural. Millorant significativament la teva salut.

Assessoraments Nutricionals & Dietètica

El nostre equip el formen Xefs, Nutricionistes i professionals de l’hosteleria amb amplia experiència en assessoraments nutricionals per Escoles i col·lectius, visites i dietes a particulars i Showcookings & Caterings Especials gràcies a l’empresa filial VioXEF.

Salut. Alimentació. Forma física. Medi ambient.
Aquestes són les 4 insígnies que engloben el valor i la funcionalitat de tots els productes de BioCHEF. Seguir una alimentació natural, augmentar la ingesta de nutrients “vius”, productes no alterats químicament ni sotmesos als processos de la indústria alimentària, augmentar el consum d’aliments crus i aigua pura, fer exercici físic holístic com el ioga o pilates … són totes les pràctiques importants per millorar el propi benestar i l’harmonia del nostre cos, ment i ambient natural. L’orientació al benestar holístic i la unió harmoniosa de totes aquestes pràctiques, són la clau per recuperar la nostra vitalitat i la de l’entorn en què vivim.

Tenir cura de tu mateix cada dia, a través d’un estil de vida sa i natural, és el primer pas per prevenir malalties i ajudar al nostre organisme en el procés de curació.

 

Els nostres clients
Els nostres productes responen a una clientela molt completa, que inclou particulars, restauració, negocis, distribuïdors, estudis de medicina holística i centres de benestar. Oferim un suport pràctic postvenda, per permetre que tothom pugui gaudir al màxim dels nostres articles, ja sigui client final o distribuïdor.

Què estàs menjant?
Els sucs verds, smoothies i batuts “vius” proporcionen tots els nutrients essencials al nostre organisme: minerals, vitamines, àcids grassos essencials, carbohidrats, proteïnes, antioxidants, fibra i molt més. No són només les vitamines i minerals que pots absorbir a través de la fruita i verdura en qualsevol format, el màxim benefici s’obté quan s’espremen, liqüen o baten crus.
Gran part dels nutrients de la fruita i verdura es troben a la fibra, que normalment nostre cos no assimila. Mitjançant l’extracció per premsat en fred, aquestes substàncies són alliberades i flueixen fàcil i ràpidament per la nostra sang.

La dieta més saludable que pots adoptar és a base d’aliments crus “vius” i d’aigua pura, incloent tots els aliments frescos com fruita i verdura crua, germinats i fruits secs entre d’altres. Les substàncies nutritives, com més cuinades o escalfades (bullides, fregides o torrades), més perden les seves propietats. D’altra banda, a causa de les substàncies sintètiques modernes utilitzades avui en dia en els cultius, molts micronutrients estan desapareixent a poc a poc de la terra. Això augmenta la importància de trobar una manera alternativa d’ingerir el màxim de nutrients possibles. BioCHEF ofereix una àmplia gamma d’extractors de sucs en fred, batedores, germinadors, deshidratadors, cuchilos de ceràmica i altres articles de cuina que responen a aquesta necessitat.

Què és el que beus?
Aigua pura a casa

Els ambients domèstics pateixen cada vegada més una síndrome d’acumulació de toxines, en el qual la qualitat de l’aigua i l’aire es veuen greument afectats, fins i tot a causa de factors externs. Tenir una font d’aigua pura a casa és de vital importància. L’aigua actua com a agent lubricant i desintoxicant en el nostre organisme.

Gràcies a BioCHEF pots gaudir fàcilment dels beneficis de tenir aigua pura a casa. BioCHEF ofereix diversos aparells per al tractament de l’aigua, gràcies als quals podràs obtenir el màxim beneficis del que beus. A més a més som distribuïdors d’Aigua de Mar que t’enviem a casa.

Fitness, Ioga i Pilates
Tots sabem que el moviment és crucial per augmentar la qualitat i la durada de la nostra vida. Els enfocaments holístics solen quedar en segon plant que fa a les pràctiques tradicionals, basades en un enfocament de millora instantània o posterior, però no com a prevenció ni part d’un estil de vida. 22 Dias Fitness.

Per contra, l’enfocament holístic del benestar és l’única solució a llarg termini per acabar amb molts problemes i malalties com, per exemple, l’obesitat i la letargia. Gràcies a la pràctica d’exercici, el nostre cos accelera i millora el seu metabolisme. BioCHEF, seguint sempre les investigacions més avançades en la matèria del benestar, ofereix una excel·lent selecció d’articles per a Fitness, Ioga i Pilates com el T-BOW.

Equip BioCHEF CAT
+34 665 61 64 61
BioCHEF Food Services SL
C/ Madrid, 222
17800 OLOT